Промоции
 
Количка
0 продукта
 

Чашки,Бъркалки,Захарчета

Подредба по:
Lavazza-100бр./стек
Lavazza-100бр./стек
чаша картон
4.60лв.  
Lavazza-1000бр./стек
Lavazza-1000бр./стек
захар пакетче
7.00лв.  
Lavazza-200бр./стек
Lavazza-200бр./стек
късмети
3.00лв.  
Бъркалки - дървени
Бъркалки - дървени
Lavazza /1000бр./
5.70лв.  
Кафява захар
Кафява захар
пакетче /100бр./
6.00лв.  
Бъркалки
Бъркалки
PVC /300бр./
0.90лв.  
Чаша-0.160гр.
Чаша-0.160гр.
PVC/100бр./
2.80лв.  
Чаша-0.200гр.
Чаша-0.200гр.
PVC/100бр./
2.80лв.  
суха сметана "LINO"
суха сметана "LINO"
2,5гр. /80бр./
3.00лв.